Wie zijn wij?

Anniek

Als eigenaresse van deze salon geniet ik elke dag van het werken in de salon. De uitdaging om elke klant tevreden te stellen met een passende haarkleur en een goed vallende coupe. Een advies om het thuis goed te verzorgen en mooi in model te brengen hoort daar natuurlijk ook bij. Het complete kappersvak in combinatie met het ondernemen, maakt het voor mij elke dag een uitdaging om er weer iets moois van te maken.

Ilse

Ik werk een aantal dagen per week met plezier in onze kapsalon. Mijn specialiteiten zijn het knippen en kleuren van dames met een korte coupe en het heren vak. De rest van de behandelingen doe ik natuurlijk ook met veel plezier. Hiervoor werkte ik in een kleinere kapsalon, nu ik hier werk merk ik dat ik het werken met meerdere collega’s erg leuk vind. Er samen voor zorgen dat elke klant blij de deur uit gaat.

Lenny

In mijn vak hou ik van het contact met de mensen en de gezelligheid.

Goed advies geven en dat de mensen zich op hun gemak voelen is voor mij erg belangrijk tijdens de behandeling.

 

Zodat de klant met een goed gevoel de deur uit gaat.

Chantal

Mijn hobby is mijn werk. Elke werkdag is gezelligheid… onder het genot van een overheerlijk kopje koffie of een verse thee. En dan ook nog mensen mooi mogen maken en er voor zorgen dat ze met een grote glimlach de salon verlaten met hun perfecte coupe. Geweldig 😊 Ik houd ervan. Mijn specialiteiten: adviseren over de coupe en verzorging, kniptechnieken, bruids en feestkapsels

Mariska

Ik vind het leuk om samen met je te kijken wat jou het beste staat.

 

Ik vind het elke keer weer een uitdaging om het beste uit jezelf te halen.

 

Ik ga dan ook iedere werkdag met plezier aan het werk.

Alycia

Op dit moment volg ik de kappersopleiding en zit ik in het 2de jaar. Ik vind het super om op een praktische en leuke manier steeds meer van het kappersvak te ontdekken en te leren. Naast het knippen en kleuren van mooie coupes vind ik het elke dag opnieuw een feestje om te werken met gezellige klanten en een geweldig team.

Jamie

Ik zit nu in het 1ste jaar van de kappersopleiding en werk hier 3 dagen per week. Ik vindt het kappersvak super leuk, vooral een gezellig praatje maken met de klant. Ook vind ik het leuk om de klanten te kleuren en om ze in de watten te leggen bij de wasbak.